Presentació

Benvingut/da a Hortagest,

Aquí tens els vídeos de presentació, on veuràs l'aplicació per dins i en funcionament. A continuació tens resumida la informació bàsica. Et recomanem que utilitzis l'ordinador, veuràs els vídeos més grans i et serà més fàcil veure:

 

 

Resum de les funcionalitats vistes

Hortagest et permet tenir en 1 lloc totes les gestions d'una empresa agrícola

 • Quadern de camp apte pel CCPAE i el QIE.
 • Facturació (albarans, factures, tiquets de venda, vinculació amb la traçabilitat i el quadern de camp)
 • Web amb botiga virtual
 • Gestió de comandes: panell per posar les disponibilitats dels productes cada setmana i segons grup de clients, diverses modalitats per veure les comandes que han arribat (per quantitats totals, per clients, etc), possibilitat d'imprimir etiquetes, etc. Tens l'opció de permetre comandes en Unitats i després fer el pes i facturar-la en Kg.
 • Gestió de grups de clients, amb l'opció de definir diversos preus, disponibilitats d'entrega, afegir preu per transport, etc.
 • Enllaç d'autocomandes: perquè el client o majorista que no utilitzi la web, pugui fer comandes personalitzades sense entrar amb un usuari (bo per les persones grans que utilitzen whatsapp i no tenen per mà el món digital).
 • Preparació de cistelles obertes, tancades i semitancades
 • Control d'estocs en el magatzem.
 • Creacions de newsletter per comunicar-te amb els clients, i també enviament semiautomàtic d'albarans i tiquets de venda un cop tancada una comanda.

Amb Hortagest estalviaràs temps, digitalitzant les comandes, millorant la comunicació amb el client i sempre mantenint la traçabilitat absoluta de tots els teus cultius en el quadern de camp, des de la compra d'un planter fins la venda d'un producte.

A més, és una opció coherent amb el valor de la proximitat, sent una plataforma desenvolupada per pagesos ecològics del territori -el Gerard i el Jordi- que alhora segueixen sent productors i utilitzant Hortagest per simplificar les seves tasques administratives, assegurant-te que és una eina especialitzada, actualitzada i de proximitat.

 

Preu

multi

La subscripció anual de 300€+iva (363,00€ amb iva inclòs) inclou:

 • La plataforma Hortagest completa amb quadern de camp, facturació, web, botiga online, gestió de comandes i clients, cistelles tancades i obertes, control d'estocs, creacions de newsletter, etc.
 • Manteniment tècnic i actualització de millores en la plataforma. 
 • Vídeos d'acompanyament i ajuda.
 • Atenció al client.

Si tens intenció d'activar la pàgina web:

 • D'entrada, tindràs un domini dins d'www.latevaempresa.hortagest.cat, si vols registrar 1 domini propi, et farà falta registrar-lo (per exemple: www.latevaempresa.com) amb una empresa registradora de dominis (aprox. 10-15€/any). 
 • D'entrada, pots fer cobraments per transferència, efectiu, bizum, etc. Si vols tenir una passarel·la de pagament perquè els teus clients et paguin amb targeta, el teu banc et dirà quina comissió comportaria (cal demanar TPV Virutal amb Sistema Redsys).
 • Aquestes dues funcions opcionals nosaltres te les instal·lem gratuïtament.
 • A l'Ajuda tindràs els passos descrits per a fer el disseny de la teva web amb Hortagest. A la nostra web tens exemples d'usuaris que tenen botiga online, és un model simple i responsive amb el mòbil. 
 • La web d'Hortagest queda totalment relacionada amb les comandes, clients i cultius que ofereixes. A més, no has de pagar cap preu extra de disseny web, ni hosting, ni comissions per venda com passaria amb altres proveïdors.

 

Sobre Hortagest

Com és que soluciona tantes coses? Hortagest és un programa creat entre la pagesia i amb el propòsit de fer més fàcil totes les gestions administratives que són tan feixugues en el nostre sector. Nosaltres no ens dediquem directament a vendre un software, nosaltres som productors, ens dediquem a l'agricultura ecològica i els nostres horts estàn ubicants entre la Vall del Tenes, Girona i L'Alt Empordà.

Amb passió per l'ofici del pagès i amb coneixaments d'enginyeria informàtica i gestió de projectes vam crear Hortagest, per facilitar-nos la feina del dia a dia al camp i en la gestió de l'explotació agrícola. Aquest és un projecte que pretén cobrir la dedicació i especialització que hem invertit en Hortagest. Amb l'ús diari hem anat millorant el programa, i també amb més productors/es d'arreu de Catalunya que l'utilitzen cada dia amb molta satisfacció. Aquestes són algunes de les ressenyes:

Mar - Hort Viu:

Tot i ser una petita empresa tenim molta càrrega administratriva, i no sempre és fàcil organitzar-se bé per rebre les comandes, portar albarans i factures al dia, portar registres, etc. Havíem sentit a parlar de l'HortaGest i aquest any l'estem implementant. Ens encanta! És una eina pensada just pel nostre tipus d'empresa, i tant la Carlota com en Gerard són super atents amb els dubtes que ens sorgeixen, posant totes les facilitats perquè el programa s'adapti a les nostres necessitats. 100% recomanable!!

Oriol - El tros de l'Uri:

Som una empresa petita però treballem una gran varietat de cultius i amb moltes plantades successives. Això ens complica tan el quadern de camp com la part més administrativa. I amb l'obligatorietat del QIE al caure! Ens calia una eina que ens facilités tota la gestió de l'empresa: HORTAGEST.
T'acompanyen durant tot el camí fins que domines l'aplicació i allà estan sempre que tens algun dubte.
En un sector amb tants mals de cap, s'agraeix trobar una FACILITAT. 
Animeu-vos! 
Tomàs - Can Gual:
Fantàstic! Un cop el tens per mà, treu molta feina i tens la facturació i cobraments  al dia, quadern de camp i tasques actualitzades.

Víctor - Tres Terres

En què m'ha ajudat Hortagest? A l'Agost vaig fer 30 safates ciliflor i em vaig quedar curt i son dades que em permeten anar-me adaptant i ser més eficient. Hortagest em permet guanyar temps i estar al camp produïnt, nosaltres ho utilitzem com a cooperativa i això ajuda a que s'enriquexi el pagès i no l'intermediari. A més, la web sempre manté la traçabilitat amb el quadern de camp.